Antalyalılar Derneği’nden CHP Bursa’ya Ziyaret: “Kültürel Dayanışma Güçleniyor”

Bursa Antalyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, CHP Bursa İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, hemşehri derneklerinin kent yaşamındaki önemini vurgulayarak, derneğin projelerine desteğini ifade etti. Ziyaret sıcak bir atmosferde geçti.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2025 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2025 21:53

Bursa Antalyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, bugün Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ile bir araya geldi. İl başkanlığı binasında sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşme, hemşehri derneklerinin kent yaşamındaki önemini bir kez daha gündeme taşıdı.

Toplantıyı yerinde takip ederken karşılıklı sohbetlerde Bursa’nın çok kültürlü yapısının güçlenmesinde hemşehri derneklerinin etkin rolüne sık sık değinildiğini gördüm. Dernek Başkanı Mehmet Dursun Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa’da yaşayan Antalyalıların kültürel faaliyetleri ve dayanışma çalışmalarına dair kısa bilgiler paylaştı.

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Kentimizin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunan hemşehri derneklerinin yaptığı çalışmaları önemsiyor; nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz,” ifadelerini kullandı. Yeşiltaş’ın sözleri, il başkanlığının kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla güçlü iletişim kurmaya verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

Görüşme, karşılıklı teşekkürlerin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. Dernek temsilcileri, önümüzdeki dönemde Bursa’nın kültürel çeşitliliğine katkı sağlayacak yeni projelerde yer almaya hazır olduklarını ifade etti.