Başkan Deviren’den Düşünür Koleji’ne Ziyaret

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Düşünür Koleji'ni ziyaret etti. Öğrencilerle buluşan Deviren, eğitimin önemine vurgu yaparak gençlere iyi bir eğitim sunmanın toplum için önemini belirtti. Ziyaret olumlu karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2025 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2025 22:55

Gemlik Belediye Başkanı, gençlerin davetini geri çevirmedi

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, öğrencilerin özel daveti üzerine Düşünür Koleji’ni ziyaret etti. Ziyarette okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Deviren, öğrencilerle de yakından ilgilendi.

Sınıfları gezerek gençlerle sohbet eden Deviren, eğitimin toplumun temeli olduğunu vurguladı. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Gençlerimiz ve çocuklarımız, geleceğimizin teminatıdır. Onlara iyi bir eğitim sunmak, hem bireysel hem de toplumsal olarak güçlü bir yarın inşa etmenin en önemli yoludur,” ifadelerini kullandı.

Misafirperverlikleri dolayısıyla okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür eden Deviren, yerel yönetim olarak eğitime her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret, öğretmenler ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılanırken, Başkan Deviren’in samimi yaklaşımı okul camiasında olumlu izler bıraktı.