
Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Aydın, yapılan hizmetleri anlattı, yeni yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Ziyarette özellikle çocuklar ve kadınlardan gelen talepler dikkat çekti. Oyun alanları, yol düzenlemeleri ve sosyal destekler gibi konular gündeme gelirken, belediye ekipleri tüm talepleri not aldı.
Başkan Aydın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Osmangazi’de herkesin sözü bizim için kıymetli. Biz istiyoruz ki yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle herkes yönetime katkı sunsun. Bu buluşmalar bizim için sadece sohbet değil, aynı zamanda mahallelerimizi birlikte planlama fırsatı,” dedi.
Mahalleli, doğrudan muhatap bulmaktan ve görüşlerinin dikkate alınmasından memnuniyet duyduklarını belirtirken, bu tarz buluşmaların devam etmesini istedi.