BTSO Başkanı Burkay’dan Yeni DOSAB Camii’ne Ziyaret

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, yeni açılan DOSAB Camii'nde cuma namazı kıldı. Camii, sanayi bölgesine ve çevreye hizmet edecek. Burkay, eserin hayata geçmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti ve caminin manevi yaşamı destekleyeceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2026 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2026 21:36

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, Cuma namazını yeni hizmete açılan DOSAB Camii’nde eda etti. Namazın ardından Başkan Burkay, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski’den cami hakkında bilgi aldı.

Bölgeye kazandırılan caminin mimarisi ve kullanım alanlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunulan ziyarette, DOSAB Camii’nin hem sanayi bölgesinde çalışanlar hem de çevre sakinleri için önemli bir ihtiyacı karşılayacağı ifade edildi.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, bölgeye ve Bursa’ya değer katan bu eserin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Burkay, camide edilecek duaların ve yapılacak ibadetlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Yeni DOSAB Camii’nin, sanayi bölgesinde sosyal ve manevi yaşamı destekleyen önemli bir yapı olarak hizmet vermesi hedefleniyor.