Gemlik’te Gençlerden Şiirle Dolu Bir Akşam: Başkan Deviren Etkinliğe Katıldı

Gemlik Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından düzenlenen geleneksel şiir dinletisine ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2025 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2025 00:10

İlçede sanat dolu bir atmosfer oluşturan etkinliğe Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren de katılarak gençlerin performanslarını yerinde izledi.

Akşam saatlerinde yoğun bir katılımla gerçekleşen programda, topluluk üyeleri kendi seçtikleri şiirleri sahneye taşıdı. Salon, gençlerin duygu yüklü dizeleriyle zaman zaman hüzne, zaman zaman coşkuya büründü. Dinleyiciler, performanslar boyunca genç sanatçılara sık sık alkışlarla destek verdi.

Etkinlik sonrası konuşan Belediye Başkanı Şükrü Deviren, günün yorgunluğunu bu anlamlı programda attığını söyleyerek gençlerin üretme ve düşünme süreçlerine destek olmanın önemine değindi. Başkan Deviren, “Evlatlarımızın üreten, düşünen ve sanatla büyüyen bireyler olarak yolculuklarına daima destek vermeye özen gösteriyorum,” dedi.

Programda emeği geçen tüm gençlere teşekkür eden Deviren, etkinliğe katılarak gençleri yalnız bırakmayan hemşehrilerine de ayrıca şükranlarını sundu.

Şiir dinletisi, topluluk üyelerinin sahneye birlikte gelerek teşekkürlerini iletmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.