
Ziyareti yerinde takip ederken, Milletvekili Salman’ın Emniyet Müdürlüğü binasına gelişinde müdürlük personeli tarafından karşılandığını ve samimi bir atmosfer oluştuğunu gözlemledik.
Salman, görüşme sırasında emniyet teşkilatının şehir için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Şehrin huzuru için görev yapan tüm polis teşkilatına teşekkür eden Salman, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Bursa İl Emniyet Müdürümüz Sn. Kadir Gökçe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz fedakârca görev yapan tüm emniyet teşkilatımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Sayın Müdürümüze yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum.”
Görüşmede, İnegöl ve Bursa genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları hakkında karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, Milletvekili Ayhan Salman’ın desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.