“KARDEŞİM HER ZAMAN SENİN YANINDAYIZ”

“Susurluk’a Bursa çıkarması” Nilüfer Belediyesi ve Susurluk Belediyesi arasında yapılması planlanan kardeş şehir anlaşması ile ilgili Susurluk Belediye Başkanlığına CHP ve İYİ Partililerden ziyaret.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenimarmaragazetesi.com/

Nagehan ÇALIŞKAN/Özel haber

İYİ Parti İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, İYİ Parti Kurucu Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tevfik Demir ve İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkan Vekili Mahmut Kara'nın da olduğu heyet, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney' i, Susurluk İYİ Parti ve CHP ilçe başkanlarını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

“Nilüfer Rol Model Olmuştur”

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır; “ Millet İttifakının iki belediyesinin kardeş şehir olması için başlattığımız sürecin sonuna geldik. Mutluluğumuz tarifsizdir. Bursa’mızın diğer ilçeleriyle de kardeş şehir çalışmalarımız devam edecek.” Dedi. Susurluk Belediye Başkanı  Nurettin Güney; “Susurluk olarak Nilüfer ilçemizi rol model olarak aldık. Kardeş şehir olmamızın önünü açan siz değerli ve iyi insanlara teşekkür ediyorum.” Dedi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Nilüfer, sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin de gösterdiği gelişim ve dinamikle örnek ilçelerinden biri olmuştur. Birikim ve tecrübelerimizi kardeş şehirlerimizle paylaşacağız.” Dedi.