
Güney Marmara’da 5 milyondan fazla kişiye elektrik dağıtım hizmeti sunan UEDAŞ, 2017 yılında başlattığı “Trafolar Konuşuyor” projesiyle trafoları toplumsal mesajların taşıyıcısı haline getiriyor.
Bugüne kadar cinsiyet eşitliği, kan bağışı, telefon dolandırıcılığı ve trafik güvenliği gibi pek çok konuya dikkat çeken proje, son çalışmasında emniyet kemerini gündeme taşıdı. Osmangazi’de gerçekleştirilen uygulamayla emniyet kemeri kullanımının önemi vurgulanırken, güvenli trafik alışkanlıklarının güçlendirilmesi hedeflendi.
UEDAŞ Genel Müdürü Cihangir Gençoğlu, 8 yıldır sürdürülen proje kapsamında 76’ncı trafonun renklendirildiğini belirterek, toplumsal farkındalık mesajlarını günlük yaşamın bir parçası haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.