'Yenişehir, cevabını  sandıkta verecektir'

Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi MHP’li üyesi Mesut Bedel, yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı'nın ilçeden 4 milletvekili adayı belirlediğini belirterek, "Şüphesiz Yenişehir halkımız kendisini yok sayan Millet İttifakı'na sandıkta en güzel cevabı verecektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 13:39
https://www.yenimarmaragazetesi.com/

Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi MHP’li üyesi Mesut Bedel yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Cumhur İttifakı Yenişehirli dört adaya yer verirken, Millet İttifakını oluşturan partilerin her zaman olduğu gibi Yenişehir'i yok saymıştır.  Ak Parti Yenişehir Eski Belediye Başkanı Süleyman Çelik, MHP değerli bilim insanı Prof. Dr. Ali Bahadır ve Avukat Gamze Nur Sargın, Yeniden Refah Partisi ise eski İlçe Başkanı ve Makine Mühendisi Ümit Yılgın’ı aday gösterdi. Cumhur İttifakımızın aday gösterdiği isimlerin tamamı Yenişehir'de karşılığı olan saygın isimler. Diğer taraftan Yenişehir’i yok sayanlar, Yenişehirlilere listelerinde yer vermemiştir. Şüphesiz Yenişehir halkımız kendisini yok sayanlara sandıkta en güzel cevabı verecektir."

Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi MHP’li üyesi Mesut Bedel, gazetemiz sorumlu yazı işleri müdürü Mustafa Efe’ye açıklamalarda bulundu.