
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, hafta sonu Mercedes Team 16 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğiüyeleriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Kaplıkaya Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen buluşma, sıcak sohbetler ve karşılıklı teşekkürlerin öne çıktığı samimi bir ortamda geçti.
Dernek üyelerinin, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Yıldırım Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni’ne araç konvoylarıyla verdikleri destek, Başkan Yılmaz tarafından özel olarak takdir edildi.
“Araçlarıyla programa renk, gönülleriyle destek katan bu güzel yürekli ekibe yürekten teşekkür ediyorum. Dayanışmanın, paylaşmanın ve iyiliğin yolu hep açık olsun,” diyen Yılmaz, toplumsal dayanışmayı ve gönüllü katkıyı teşvik eden her organizasyona destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.
Mercedes Team 16 Derneği üyeleri ise, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan ve Yıldırım Belediyesi ile birlikte hareket etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dernek yöneticileri, ilerleyen dönemlerde de benzer organizasyonlarda yer almak istediklerini belirtti.
Yıldırım’da toplumun farklı kesimlerini bir araya getiren bu tür buluşmalar, dayanışma kültürünü pekiştirirken, yerel yönetimin gönül bağlarını güçlendirmeyi sürdürdüğünü de gösteriyor.