Bursa Osmangazi'de hedef bin okul öncesi öğrencisine eğitim

Bursa Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi, gerek kendi bünyesinde gerekse paydaş kuruluşlarla yaptığı faaliyetlerle her yaştan vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenimarmaragazetesi.com/

Osmangazi Belediyesi bünyesindeki yirmiden fazla kültür merkezinde belediye ile birlikte Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi'nin yürüttüğü yoğun kurs faaliyetleri arasında, okul öncesi eğitim faaliyetleride önemli yer almakta.

Hüdavendigar Kültür Merkezi'nde yürütülmekte olan okul öncesi eğitimfaaliyetiyle mahalledeki vatandaşlara kaliteli hizmet sunulmakta.

Okul öncesinden sorumlu Müdür Yardımcısı Sevgi Acar'la birlikte incelemelerde bulunan Kurum Müdürü Mehmet Köse yaptığı açıklamada;

"Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Hüdavendigar Kültür Merkezi'ni eğitim odaklı vatandaşlarımıza açmasıyla, Osmangazi Halk Eğitimi Merkezi olarak bizlerde; kültür, sanat, spor, bedensel gelişim ve eğlence içerikli faaliyetlerimizle 4 sınıfta 8 şubede 130 civarında öğrencimize, Türkçe dil gelişimi, öz bakım becerileri, paylaşımcı yaklaşımı kazanmalarının yanı sıra, arkadaşlık ortamı oluşturma, temel nezaket kuralları ve vazgeçilmez milli-manevi değerlerimizi kazandırmanın çabası içerisindeyiz.

Osmangazi Belediyesi başta olmak üzere İlçe Müftülüğü, Tarım Orman İl Müdürlüğü, Aile Pılitikalar İl Müdürlüğü gibi ilimizdeki paydaş kuruluşlarımızla, bu yıl bin okul öncesi öğrencimize eğitim odaklı hizmet vermeyi planlamış bulunuyoruz. Vatandaşlarımızı bilgi almaya, kayıt yaptırmaya merkezlerimize bekliyoruz."dedi.

Hüdavendigar Kültür Merkezi'nde ayrıca her yaşaşa hitap eden, robotik kodlama, el sanatları, görsel içerikli sanatsal kursalar ile kişisel gelişim kursları da düzenlenmektedir.