Nazlı Sabancı heyecanını dile getirdi

Hacı Sabancı ile Ekim 2021yılında evlenen, Haziran 2022'de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün yapan Nazlı Kayı Sabancı, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Bebek bekleyen Nazlı Sabancı samimi açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2023 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2023 11:19
https://www.yenimarmaragazetesi.com/

Tekne ile Bebek iskelesine gelen Hacı Sabanacı'nın eşi Nazlı Sabancı, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Nazlı Sabancı "Kısa bir tatile çıktık. Her şey iyi gidiyor" şeklinde açıklama yaptı. Bir süredir bebek bekleyen sosyetik güzel hemileliğiyle ilgili duygularını dile getirdi.

"ARTIK DOĞUM YAKLAŞTI"

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Hamileliğiyle açıklamalarda bulunan Nazlı Sabancı, "Hiçbir zorluk yaşamıyorum, bol bol spor yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum. Artık doğum yaklaştı, 1.5 aydan kısa bir süre kaldı. Hacı da ben de çok heyecanlıyız" dedi.