Zeynep Bastık Muud ve Dünya Listelerinde Zirvede

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’da mart ayının en çok dinlenen isimleri ve albüm listeleri belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 12:42

Dijital müzik platformu Muud’da mart ayının en çok dinlenenleri açıklandı. En çok dinlenen yerli single listesinde Zeynep Bastık’ın ‘Lan’ adlı şarkısı birinci sıraya yerleşti. Yerli sanatçılar kategorisinde ise pop müziğin sevilen ismi Semicenk zirvede yer alırken, yerli albümler sıralamasında da yine Semicenk’in albümü ‘Karışık Kaset’ platform listelerinin en tepesindeki yerini korudu. 

Zeynep Bastık ‘Lan’ ile dünya listelerinde zirvede  Dijital müzik platformunun kullanıcılarının son aylarda en çok dinlediği isimler arasında yer alan Zeynep Bastık, yeni parçası ‘Lan’ ile en çok dinlenen yerli single listesinin lideri oldu. Kısa sürede büyük beğeni alan şarkının söz ve müziği Mabel Matiz’e ait. Parça global listelere girerek, milyonlarca kez dinlendi. 

Ayın en iyi çıkış yapan sanatçıları  Dijital müzik platformunda mart ayının en iyi çıkış yapan sanatçılar listesinde ilk sırada pop müziğin sevilen isimlerinden Sıla, ‘Yağmur’ adlı şarkısıyla zirvenin sahibi oldu. Sıla’nın ardından İkilem’in “Ne Mutsuzum Ne De İyi” isimli maxisingle’ı ve Yalın’ın ‘Deliler Okulu’ dikkat çekiyor. Tyla ise en iyi çıkış yapan yabancı sanatçılar arasında yerini aldı. 

Yabancılarda birinci Ariana Grande  Muud’da mart ayının en çok dinlenen yabancı albüm ve sanatçı listelerinde zirvenin sahibi Ariana Grande oldu. İki Grammy ödüllü sanatçının ‘Eternal Sunshine’ albümü en çok dinlenen yabancı albüm listesine birinci sıradan girdi.  En çok dinlenen yerli single'lar  Zeynep Bastık - Lan  Ebru Yaşar & Siyam - Yoksun  Semicenk - Eyvah Neye Yarar  KÖFN & Simge - Yakışıklı  Doğu Swag & Aleyna Tilki - Bir Gün Ol Yerimde  Burak Bulut & Ebru Yaşar - Kehribar  Mustafa Ceceli & Yıldız Tilbe - Aşktan Giderken  Kurtuluş Kuş & Tuğçe Kandemir - Aç Gözünü  Derya Uluğ & Asil Gök - Yansıma  Semicenk - Fark Ettim  En çok dinlenen yerli albümler  Semicenk - Karışık Kaset  Çeşitli Sanatçılar - Serdar Ortaç Şarkıları, Vol. 2  Derya Uluğ - Nefes  Mustafa Ceceli - İyi ki Sen Varsın  Emre Fel - VEDA TÜRKÜSÜ  Mabel Matiz - Fatih  Murat Boz - 3  Simge - Ben Bazen  Kibariye - İşte Ses İşte Yorum  Alişan - Ve Kimselere Güvenmiyorum  En çok dinlenen yerli sanatçılar  Semicenk  Zeynep Bastık  Ebru Yaşar  İrem Derici  KÖFN  Simge  Burak Bulut  Mustafa Ceceli  Kurtuluş Kuş  İkilem  En çok dinlenen yabancı albümler  Ariana Grande - eternal sunshine  The Weeknd - The Highlights  Eminem - Curtain Call: TheHits [Deluxe Edition]  Future& Metro Boomin - WE DON'T TRUST YOU  Beyonce - COWBOY CARTER  Justin Timberlake -Everything I Thought It Was  Rema -Rave & Roses Ultra  Drake -For All The Dogs  Harry Styles -Harry's House  Imagine Dragons - Evolve  En çok dinlenen yabancı single’lar  Pharrell Williams & Miley Cyrus - Doctor (Work It Out)  Billie Eilish -What Was I Made For? [From The Motion Picture "Barbie"]  Rema & Selena Gomez -Calm Down  Tom Odell -Another Love  Miley Cyrus - Flowers  The Weeknd & Madonna - Popular (feat. Playboi Carti)  Jain - Makeba  Calvin Harris & Rag'n' Bone Man -Lovers In A Past Life  Doja Cat - Paint The TownRed  Harry Styles - As It Was  En çok dinlenen yabancı sanatçılar  Ariana Grande  Eminem  Taylor Swift  The Weeknd  Rihanna  Justin Timberlake  Beyonce  Shakira  Billie Eilish  Metallica