
BUSADER Federasyonu, çocuklara yönelik çalışmalarını güçlendirmek amacıyla BUSADER Çocuk’u tanıttı. İlk etkinlik ve tanıtım programı, Nilüfer Belediyesi Dr. Ceyhun İrgil Sağlık Müzesi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Programa BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle, Yönetim Kurulu üyeleri, Sanart BUSADER Başkanı Sinem Uğurgün ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa BUSADER Başkan Yardımcısı Ebru Boztekin, İstanbul Genç BUSADER Başkanı Barkın Tiryaki ile gönüllüler ve davetliler katıldı.
Etkinlikte konuşan BUSADER yetkilisi Oktay, çocuk hakları ve sosyal sorumluluk projelerine değinerek, “Hedefimiz, bugünün çocuklarını yarının özgüvenli ve üretken bireyleri haline getirmek” ifadelerini kullandı. Oktay, projeler kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklara eğitim ve destek imkânları sunmayı, öğrenme ile eğlencenin birlikte sunulduğu faaliyetler yürütmeyi planladıklarını belirtti.Tanıtım etkinliği, BUSADER Çocuk platformunun sosyal sorumluluk ve eğitim odaklı çalışmalarına başlangıç niteliği taşıyor.