Gönüller aynı sofrada buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan programları kapsamında İnegöl’de düzenlenen iftar buluşmasında binlerce vatandaş aynı sofrada oruç açtı. Program, Yeni İnegöl Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2026 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2026 16:55

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri İnegöl ilçesinde devam etti. Yeni İnegöl Kapalı Pazar Alanı’nda kurulan iftar sofrasında çok sayıda vatandaş bir araya geldi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte katılımcılar oruçlarını açtı.Programa, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve belediye yöneticileri katıldı. Saldız, konuşmasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in selamlarını ileterek, Ramazan ayının birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini ifade etti.

Zemci Şahin de program dolayısıyla belediyeye teşekkür etti.İftar programının ardından Başkanvekili Saldız ve beraberindekiler, Huzur Mahallesi’ndeki Huzurkent (Yeşil) Camii’nde teravih namazı sonrası vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Emir Sultan, İnegöl İshakpaşa BURULAŞ Otoparkı, Fomara Fevzi Çakmak Katlı Otoparkı ve Değirmenönü Mahallesi’nde kurulan sabit noktalarda her gün iftar verdiği, ayrıca 14 ayrı noktada iftariyelik dağıtımı yaptığı ve kentin 1060 mahallesinde Ramazan boyunca en az bir kez tatlı ikramında bulunacağı bildirildi.