Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan “En fazla yatırım alan il Bursa”

Özel Haber / Batuhan Ersek

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2022 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2022 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan “En fazla yatırım alan il Bursa”

On TV’de yayınlanan Bursa Gündemi programına konuk olan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, “Türkiye'nin en fazla yatırımı alan ili olduk. Son revizelerle 3.6 milyarlık bir destek aldık” dedi.

“BAKAN ZİYARETLERİ ARTTI”

“Neredeyse her hafta bir bakanımız Bursa'yı ziyaret ediyor” diyen Başkan Gürkan, “Bakanlarımızın her gelişinin Bursa'ya bir artı değeri var. Bakanlarımız Bursa'dan boş dönmüyor. Türkiye'nin en fazla yatırımı alan ili olduk ve 3.6 milyarlık bir destek aldık” dedi.

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Türkiye’yi daha ileriye taşıyacaklarını söyleyen Başkan Gürkan, “Vatandaşımıza AK Parti'ye inanın diyoruz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında yaptıklarımız yapacaklarımız teminatıdır. Daha büyük bir özgüvenle yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.
 

“CUMHURBAŞKANIMIZ BURSA’YA DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR”


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa'ya ilgisi hakkında bilgi veeren Başkan Gürkan, "Biz Bursa'ya dair bir proje ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına çıktığımızda olumsuz bir görüş almadık. Mutlaka projeyi değerlendiriyor” açıklamasını yaptı. 7’de

On TV ekranlarında yayınlanan programda Bursa’nın aldığı yatırımlar ve AK Parti’nin açıkladığı “Türkiye Yüzyılı” masaya yatırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.