Hava Durumu

Bursa’da 5 ilçede 22 kilometrelik yol yenileniyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla Gemlik, İznik, Orhaneli, Orhangazi ve Yenişehir’de toplam 22 kilometrelik güzergâhta sathi kaplama çalışması yürütüyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2026 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2026 19:08
Muhabir: MUZAFFER EROL
Bursa’da 5 ilçede 22 kilometrelik yol yenileniyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yol bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, farklı ilçelerde bakım ihtiyacı belirlenen güzergâhlarda sathi kaplama uygulaması gerçekleştiriyor.

Çalışmalar kapsamında İznik Çakırca’da 5 kilometre, Yenişehir Marmaracık’ta 3 kilometre, Gemlik Muratoba’da 3,4 kilometre ve Haydariye’de 2,3 kilometre uzunluğundaki yollar yenileniyor. Orhaneli Fadıl-Haydar bağlantı yolunda 4 kilometre, Orhangazi Çakırlı-Keramet yolunda 2,3 kilometre ve Hamzalı-Fındıklı bağlantı yolunda 3,6 kilometrelik güzergâhta da çalışmalar devam ediyor.Büyükşehir Belediyesi ekipleri, temmuz ayında il genelinde 113 kilometreyi aşan sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Ağustos ayında da sürdürülen çalışmalar, saha incelemeleri ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda belirlenen yolları kapsıyor.

Çalışmaların yapıldığı mahallelerin muhtarları ise yenilenen yolların ulaşım açısından önem taşıdığını belirterek uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: MUZAFFER EROL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.