Hava Durumu

Bursa'da çarpışan araçlar refüje çıktı: 3 yaralı

BURSA'nın Orhangazi ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kavşakta çarpışarak, refüje çıkması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2020 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2020 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bursa'da çarpışan araçlar refüje çıktı: 3 yaralı

Kaza, saat 08.00 sıralarında, Orhangazi- Bursa yolu Küçük Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Maden kuruluşu çalışanlarını iş yerine götürmek için yola çıkan Türkay Çakır'ın (59) kullandığı 34 FM 4838 plakalı hafif ticari araç ile Orhangazi yönünden Bursa’ya doğru giden Nurullah Özdemir (23) yönetimindeki 77 AAC 712 plakalı otomobil çarpıştı. Araçlar, çarpmanın şiddetiyle savrularak, refüje çıktı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücüler Türkay Çakır ve Nurullah Özdemir ile maden kuruluşu çalışanı Mehmet Koyunoğlu (53) yaralandı. Sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla Orhangazi ve Gemlik devlet hastanelerine kaldırdı. Jandarma ve polis ekipleri ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

BURSA'NIN ORHANGAZI ILCESINDE, OTOMOBIL ILE HAFIF TICARI ARACIN KAVSAKTA CARPISARAK, REFUJE CIKMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA, 3 KISI YARALANDI.  FOTO: BURSA - DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.