Hava Durumu

Bursa merkezli toplam 4 ilde FETÖ operasyonu

Bursa merkezli Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ne yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 2’si mahrem imamı olmak üzere toplam 13 şüpheli yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2020 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2020 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bursa merkezli toplam 4 ilde FETÖ operasyonu

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı içerisine yerleştirilmiş örgüt üyelerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, haklarında terör örgütü mahrem yapılanması içinde faaliyet yürüttüklerine ilişkin ifadeler bulunan ve Bursa’da ankesör/büfe telefonlarından mahrem imamlarınca periyodik olarak arandıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenlendi.
14 şüphelinin yakalanması için bugün Bursa merkezli, Ankara, İstanbul ve Osmaniye toplam 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda; 2 mahrem imamı, 1 açıkta astsubay, 1 emekli astsubay, 8 kapatılan askeri okul öğrencisi, 1 özel sektör çalışanı olmak üzere toplam 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, 1 şüphelinin de yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.