Hava Durumu

BAŞKAN TURGUT CİHAN KARAGEDİK OLDU

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2020 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2020 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
BAŞKAN TURGUT CİHAN KARAGEDİK OLDU

Mehmet Ergül/ÖZEL HABER

 

Gelecek Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın birinci Olağan Kongresi yapıldı. Protokol konuşmalarının ardından kongrenin oylama bölümüne geçildi. Tek aday ile gidilen seçimde Turgut Cihan Karagedik Nilüfer İlçe Başkanı seçildi.

 

 

Kongreye Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, Nilüfer Kurucu İlçe Başkanı Bahar Pervin Taş, Yıldırım İlçe Başkanı Mehmet Fatih Arat, Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker, Mudanya İlçe Başkanı Ayşe Neşe Türeyengil, Gemlik İlçe Başkanı Serap Sevim Soylu, Kurucular Kurulu Üyeleri Mustafa Öztürk, Mustafa Çakmakçı İl yönetimi ve partililer katılım gösterdi.

 

Taş, “Bursamızın Ulu Çınarları Ve Genç Fidanları ile Bu Yola Çıktık”

Gelecek Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından divan başkanlığına Gelecek Partisi Bursa İl Yönetiminden Ahmet Hatipoğlu seçildi. Kongre protokol konuşmalarıyla devam etti. İlk olarak Gelecek Partisi Nilüfer Kurucu İlçe Başkanı Bahar Pervin Taş konuşmasını yaptı. Taş, “ Biz bu yola Bursa’mızın ulu çınarları ve genç fidanları ile birlikte daha güzel bir gelecek için yola çıktık bu süreçte ben bu partinin kurulma aşamasında beni atayıp, bana görev veren, destek olan il başkanıma ve kurucu üyelerime teşekkür ediyorum. Sağlık sorunlarım nedeniyle İlçe Başkanlığı bayrağını kongremizde seçilecek değerli ilçe başkanı arkadaşıma devredeceğim. Kongremiz hayırlara vesile olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Alpaslan Yıldız, “Kongreler Partilerin Bayramlarıdır”

Bahar Pervin Taş’ın ardından Gelecek Partisi Bursa Kurucu İl Başkanı Alpaslan Yıldız konuşma yaptı. Yıldız, “Tarihi bir gün yaşadık. Osmangazi İlçemizden sonra Nilüfer ilçe kongremizi yapıyoruz. Kongreler partilerin bayramlarıdır. Dolayısıyla heyecanı oluyor. Bu heyecanı hissediyoruz. Heyecan olması güzel bir şeydir. Aynı heyecanı il kongremizde de bu ayın sonuna doğru hissedeceğiz. kurucu İlçe Başkanımız Pervin TAŞ hanıma  değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor göreve seçilecek İlçe Başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor başarılar diliyorum. Kongremiz hayırlara vesile olsun.” ifadelerini yer verdi.

 

Mustafa Öztürk, “Gelir Dağılımında Adaletsizlik Artıyor”

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk konuşma yaptı. Öztürk, “ Pandemi dönemindeyiz, millet evine ekmek götürmekte zorlanıyor. Esnaf perişan, Çiftçi perişan ama milyoner sayısı son 4 ayda 30 binlere kadar artmış. Sizce bir yanlışlık yokmu?. Gelir dağılımındaki adaletsizlik artıyor. Birileri zenginleştikçe zenginleşiyor milletimiz fakirleştikçe fakirleşiyor. Arkadaşlar buna dur demeyecek miyiz? Gelecek Partisi bunun için var. Üniversite mezunu iş bulamıyor. Gençlerin yüzde 42 si iş bulamıyor. Ama birileri ballı kaymaklı 4 tane iş buluyor. Spor bakan yardımcısı Halkbank’ta da yönetime girmiş. Yazık bu ülkenin geldiği noktaya, çok yazık. Sadece üzülüyoruz. Bu yanlışları gördük ve bu çarpık sisteme dur demek için Genel başkanımız Davutoğlu liderliğinde, 152 kurucu arkadaşla il başkanlarımız ilçe başkanlarımız delegelerimiz ve üyelerimiz ile birlikte çarpık sisteme dur demek için Gelecek Partisi var. ”ifadelerini yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.