Hava Durumu

BBP DEN SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI YERLERE ZİYARET

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
BBP DEN SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI YERLERE ZİYARET

Özel haber / Mehmet Ergül

BBP Bursa Heyeti, sel felaketinin yaşandığı Kestel İlçesine bağlı köylerinde incelemelerde bulunuldu. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Ekrem Alfatlı, Bursa İl Başkanı Salih Uçak, Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın ve il yöneticileri ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Dudaklı, Narlıdere ve Kayacık köylerine giderek sel mağdurları ile görüştüler.

BBP heyetini Dudaklı Köyü Muhtarı İsmail Esen karşılayıp felaketle alakalı bilgilendirme yaptı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı; “Felaketin baş gösterdiği andan itibaren, başta Jandarmamız olmak üzere güvenlik güçlerimiz, arama kurtarma faaliyetinde bulunan ekipler, Bursa Valimiz ve devlet bürokrasisi, Büyükşehir Belediye, İlçe Belediye ekipleri ve bunun yanında cansiperane çalışan tüm kurum ve kuruluşlarımızın personeline teşekkür ediyorum. İnşallah yaralar en kısa sürede sarılacak, tüm mağduriyetler giderilecektir. Biz BBP ve Alperen’ler olarak vatandaşlarımızın yanındayız ve her zaman da yanında olacağız” şeklinde konuştu.

“Hiçbir Rant, İnsan hayatından önemli değil.”

Alfaltlı; “Yaşanan bu tür felaketleri, imar rantına kurban ettiğimiz şehirleşme yanlışları ve altyapı eksiklikleri gibi sebeplerin yanında, sanayi kuruluşları başta olmak üzere, çevreye verilen zararlar ve yeşil alanların yok edilmesinin de bu felaketlerde önemli bir payı var. Hiçbir rant insan hayatından önemli değil, doğayı korumak mecburiyetindeyiz. Doğayla çevreyle ilgili neden olduğumuz tahribatlarla insanlığa ve gelecek nesillere zarar veriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

BBP Bursa İl Başkanı Salih Uçak; “Bu tür felaketlerin bir daha yaşanmamasını umuyoruz, özellikle imarla ilgili olarak yöneticilerin daha hassas davranması istiyoruz, sel felaketinde vefat edenlere Allah’tan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.