Hava Durumu

DİŞİ AĞRIYAN GENCE CEZA ŞOKU!

Korona virüsle mücadele devam ederken, alınan karar doğrultusunda caddelerde ve kalabalık ortamlarda sigara içilmesi yasaklandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2020 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2020 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
DİŞİ AĞRIYAN GENCE CEZA ŞOKU!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde sokakta yürüyen bir genç sigara içerken İlçe Emniyet Müdürüne yakalandı. Gencin savunması ise şaşırttı.
Mart ayının sonlarında Türkiye’de görülen korona virüs vakaları geçtiğimiz aylarda alınan tedbirler sonucu düşüşe geçmişti. Ancak normalleşme sonrası kurallara uymayanların yüzünden vakalar hızla tırmanışa geçti. Son bir aradan sonra Türkiye genelinde bir günde ölenlerin sayısı 100 geçti. Tedbirler kapsamında Türkiye’nin bir çok ilinde cadde ve halkın kalabalık olduğu alanlarda sokaklarda sigara içilmesi yasaklandı. Buralarda sigara içmenin cezası ise 900 TL. İnegöl İlçe Emniyet Müdürü yasak olan caddede sigara içen bir genci görünce müdahale etti. Sigara içen genç, yasak olduğunu bildiğini, ancak dişinin iltihabına iyi geleceğinden dolayı sigara içtiğini ifade etti. Fakat bu savunması ceza yemekten kendisini kurtarmadı. Emniyet Müdürü olay yerine ekip çağırarak genç hakkında gereken işlemlerin yapılması talimatını verdi. Ekip gelene kadar Emniyet Müdürü, sigara içen gence uyarılarda ve sigarayı bırakması için tavsiyelerde bulundu. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri şahıs hakkında yasak olmasına rağmen sigara içmesinden dolayı işlem yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.