Hava Durumu

“EKONOMİK ESARETTEN VATANDAŞIMIZI KURTARACAĞIZ!”

Bursa'daki Akşener Fırtınası; Mudanya ile devam etti. ilçe ziyaretinde esnaflarla buluşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2020 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2020 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
“EKONOMİK ESARETTEN VATANDAŞIMIZI KURTARACAĞIZ!”

Nagehan ÇALIŞKAN/Özel haber

 

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Akşener, "Bursa'nın derdini ağalar duysun diye salı günkü grup toplantısında paylaşacağım" dedi. Akşener’e Genel Başkan Yardımcıları ve Bursa Milletvekilleri Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve Ahmet Erozan’da eşlik etti. GİK Üyesi Hasan Toktaş, MDK Üyesi Ayşegül Özyiğit Gül, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’de Mudanya programında Akşener ile birlikte idi. İlçe Başkanı Nuran Piliçer ve Yönetimi tarafından karşılanan Akşener Hal Kahvesi ve çevresindeki esnafındaki sorunları dinledi.

YATIRIMLAR İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile de görüşen Akşener daha sonra Ticaret Merkezinde yeni yerine açılan ilçe binasının açılışını beraberindeki heyetle dualar okuyarak yaptı. CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın ve Yönetimi ile CHP-İYİ Parti Mudanya Belediye Meclis Üyeleri de ilçe programında Akşener’i yalnız bırakmayarak Mudanya ve Büyükşehir Belediyesinin ilçe yatırımları hakkında bilgi vererek, Hükümet kanadında yapılması gereken öncelikli yatırımlar hakkında da bilgilendirildi.

 

“VATANDAŞ FATURALAR ALTINDA EZİLMİŞ”

Akşener; “2 gündür Bursa’nın ilçelerinde esnaf ve vatandaşlar ile buluştum. Gördüğüm manzara vatandaşlarımız ağır temel ihtiyaç faturaları altında ezilmiş. Elektrik ve doğalgaz faturaları hak getire! Bunun yanında en pahalı suyu da Bursalıların ödediğini öğrendim. Suyun cenneti olan Bursa’nın bu kadar ağır fatura ödemesi kabul edilemez. Millet İttifakı ruhunun Bursa’da tüm kılcal damarlarına kadar uyumlu iş birliğini görmekten de oldukça memnun oldum”ifadelerini kullandı.

 

“HAKLININ YANINDA OLACAĞIZ”

Akşener Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinde, Bursalıların hür vicdanı olduğunuz için il ve ilçe başkanlıklarımızı ve uç beylerimiz olan siz belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Burada gördüğüm genel manzara Mudanya çiftçisinin temel girdiler nedeni ile ürettiği ürünlerin satışından karşılığını alamaması ve tüccar karşısında payende olması! Bunu memlekette siyaset yapıyorum diyen hiçbir siyasetçi kabul edemez! Biz çiftçi, esnaf, öğrenci, memur, işçi, emekli ekonomik çarkların altında inim inim inlemesin diye yola çıktık. Hakkın, haklının yanında olmak için yollara düştük. Ankara’da en yüksek perdeden Bursalıların vicdanı olarak tüm gerçekliği ile Bursa izlenimlerimi aktaracağım.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.