Hava Durumu

HERKESE ÖRNEK OLSUN

Bursa’da doğuştan iki kolu ve bir bacağı olmayan genç yaptıklarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2020 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2020 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
HERKESE ÖRNEK OLSUN

Doğuştan iki kolu ve bir bacağı olmadan dünyaya gelen engelli genç hayata küsmek yerine sımsıkı sarıldı.

Okuyup üniversiteyi bitirerek 6 yıl önce bir kargo firmasında işe başladı. Firmada bir kolu hiç olmamasına ve diğeri dirseğinden itibaren olmasına rağmen yarım koluyla bilgisayar kullanıp gelen ürünleri bilgisayara işliyor.

Ayrıca ürünleri alıp barkodlarını yapıştırarak gönderime hazırlıyor. 6 yıldır işini başarılı şekilde yapan genç adam işten çıktın sonrada derneklerin gecelerinde sahne alarak şarkı söylüyor. Söylediği şarkılarla kendini dinleyenleri eğlenceli anlar yaşatan şarkılarına çektiği klipler ise paylaşım sitelerinde yüz binlerce izlenmeye ulaşıyor.


Doğuştan iki kolu bir bacağı olmadan dünyaya geldiğini ifade eden Turgut Fazlı, 'Dünyaya engelli olarak geldim ama hayata hiç küsmedim hep mücadele ettim. Okudum ve 6 yıl önce kargo firmasında işe başladım. Bütün işlerimi yarım olan kolumla hallediyorum. İşleri yaparken hiç zorluk çekmiyorum. Ayrıca derneklerin gecelerinde hobi olarak sahne alıp şarkı söylüyorum. Sesimin çok hoş olduğunu söylüyorlar. Bekarım talibim çıkarsa evlenmeyi düşünüyorum' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.