Hava Durumu

Jandarma Genel Komutanlığına 32 Memur Alınacak

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında; J.Gn.K.lığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere (10) unvanda (32) açıktan devlet memuru alınacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Jandarma Genel Komutanlığına 32 Memur Alınacak

 Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik" hükümleri doğrultusunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi açıktan atama yoluyla; J.Gn.K.lığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere (10) unvanda (32) açıktan devlet memuru temin edilecektir.

BAŞVURU VE SINAVLA İLGİLİ BİLGİLER:
a. Başvurular 28 Aralık 2020 tarihinde başlayarak, 15 Ocak 2021 tarihinde saat:17.00'de sona erecek şekilde sadece https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi ‘‘Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi’’ üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır
b. Adayların ilan metninin tamamını okuduktan sonra başvurusunu yapması kendi yararlarına olacaktır. İlan metnini okumamaktan kaynaklanan mağduriyet adayın kendisine aittir.


İlanın Tamamı ve Detaylı bilgi için tıklayınız.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/719590/personel-alimi-akademik-kadro-ve-egitim-ilanlari/askeri-personel-alimlari/jandarma-genel-komutanligina-32-memur-alinacak-

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.