Hava Durumu

“Kadının elinin değmediği ekonomi büyüyemez”

Kadın girişimci Neslihan Küçük, hayallerini gerçekleştirmek adına ilk adımını attı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2021 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2021 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
“Kadının elinin değmediği ekonomi büyüyemez”

 LumiNes isimli markayı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hizmete açan Küçük, her kadının taşın altına eline koyması gerektiğini belirterek, ekonomiye katkıda bulunmak adına harekete geçilmesi gerektiğini ifade etti.

Nilüfer’de bulunan Ata Caddesi üzerinde hizmete açılan LumiNes, ürünleriyle göz kamaştırdı. Küçük’ün, bijuteri, çelik takı, kadın çantası, aksesuar ve saat üzerine açtığı mağaza Bursalıların uğrak adresi olacak gibi. Sosyal medya hesapları üzerinden de online satış imkânı sunan LumiNes, piyasada en uygun fiyatlı ürünleri müşterileriyle buluşturuyor. Ürün yelpazelerinin oldukça geniş olduğunun bilgisini paylaşan mağaza sahibi Küçük, “Pandemi döneminde işletmeler birer birer kapanırken, ilk işimi kendi imkânlarımla kurduğum için çok mutluyum. Kadın girişimci olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, günün anlam ve önemine ithafen açılışı gerçekleştirdim. Her kadının cesaretli olup kendi işinin sahibi olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Unutulmamalı ki kadın girişimciler, ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamaktadır. Kadının elinin değmediği ekonomi büyüyemez. Herkes elini taşın altına koymalı” ifadelerini kullandı.

“GÖZ ZEVKİNE HİTAP EDİYORUZ”

Markalaşma yolunda emin adımlarla yürüyeceklerini söyleyen Küçük, şöyle devam etti: “Özellikle kadınlara özel bijuteri ve çanta ağırlıklı olarak her şey mevcut. Pandemi döneminde bu mağazayı açmadan önce biraz çekindik ama yine de girişimde bulunduk. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi olabileceğini umuyorum. Mağazaya zengin çeşit getirme imkânına sahibiz; böylece müşteri taleplerine karşılık verebileceğiz. Kadın olarak zevk sahibi ve tarzlara çok önem veriyoruz. Daha şık ve göz zevkine daha çok hitap eden ürün konsepti, bijuteri sektöründe sizi bir adım öne çıkarır. Biz bu anlamda klasik anlayışın dışında bir çizgi yakalamayı hedefliyoruz.”

Küçük, aynı zamanda kadın girişimci olarak bijuteri sektöründe de fark oluşturmayı amaçlıyor. (Editör: Batuhan Ersek)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.