Hava Durumu

Kumar baskınında pencereden kaçarken yakalandılar

Bursa'da kısıtlamayı delerek bir kıraathanede kumar oynandığı ihbarını alan polis ekipleri, kıraathaneye baskın düzenledi. Polis ekiplerini fark ederek pencereden kaçmaya çalışan şüpheliler ile polis arasında yaşanan kovalamaca kameralara yansıdı. 15 şüpheliye 62 bin 250 TL para cezası uygulandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2021 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2021 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Kumar baskınında pencereden kaçarken yakalandılar

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahlak Büro Amirliği Ekipleri, 56 saatlik kısıtlama kurallarına uymayan bir kıraathanede kumar oynandığı bilgisine ulaştı. Ekipler kumarhanenin çevresini ablukaya alırken, güvenlik kamerası ile sokağa izleyen birkaç şahıs polisi fark edince mekanın arkasındaki pencereden kaçmaya çalıştı. Ekipler ile şüpheliler arasında yaşanan kovalamaca kameralar tarafından da görüntülendi. Kaçmaya çalışan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Cerrahi maske ile yüzünü gizledi
İçeride bulunan 15 kişiye ''sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak'' ve ''kumar oynamak'' suçlarından 62 bin 250 TL para cezası uygulandı. Ayrıca ruhsatı bulunmadığı öğrenilen kıraathane mühürlendi. Bir şüpheli ise kendini görüntüleyen basın mensuplarından gizlenmek için cerrahi maske ile yüzünü gizledi. Bir şüpheli ise basın mensuplarına, ''Beni çekme, arkadaşımı çek o daha çok oynadı'' diye espri yapması dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.