Hava Durumu

NİLÜFER BELEDİYESİ’NDEN SINAV GÜNÜ ENGELSİZ ULAŞIM

Nilüfer Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) katılan bireylere, ulaşım desteği verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2020 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2020 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
NİLÜFER BELEDİYESİ’NDEN SINAV GÜNÜ ENGELSİZ ULAŞIM

Talepte bulunan bireyleri evlerinden alarak sınav merkezlerine ulaştıran Nilüfer Belediyesi, sınavın ardından da tekrar evlerine götürdü.
Engelli bireylerin her zaman yanında olan Nilüfer Belediyesi, sınav gününde de yardımlarına koştu. Nilüfer Belediyesi, pazar günü yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) katılan engelli bireylerden talep edenlere, ulaşım kolaylığı sağladı.
Sınava katılacak olan bireyler, yapılan duyuru üzerine sınav öncesinde Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü arayarak, servis talebinde bulundu. Sınav günü Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’nin özel donanımlı araçları ve görevli personel de, belirlenen saatlerde engelli bireyleri evlerinden alarak, Nilüfer’in yanı sıra diğer ilçelerde de yer alan sınav merkezlerine ulaştırdı. Sınavın ardından merkezlerden alınan engelli bireyler, sorunsuz bir şekilde tekrar evlerine götürüldü. Servis hizmeti sayesinde ulaşım stresi yaşamadıklarını belirten vatandaşlar, sağlanan destek için Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.