Hava Durumu

Şehit polise adanan projeye Bursa’dan destek

Manisa’da mühendislik eğitimi gören Bursalı gençlere destek olan Kıvanç Lojistik şehit polis memuru İlyas Kaygusuz’a adanan ‘Kaygusuz Rüzgâr Tüneli Projesi’nin lojistik sponsoru oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2021 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2021 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Şehit polise adanan projeye Bursa’dan destek

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri Mustafa Özdemir, Furkan Bellibaş, Ferhat Paçacı ve Necdet Onur Türker isimli öğrenciler, fakülte bünyesinde bir rüzgâr tüneli projesi gerçekleştirdi. Proje grubunda yer alan Bursalı öğrencilerin talebi üzerine tedarik edilen parçalar Bursa’dan Manisa’ya Kıvanç Lojistik tarafından ulaştırıldı.
Gençlerden şehit polise vefa
Diyarbakır'da 2016 yılında PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Özel Harekât Polisi İlyas Kaygusuz’u unutmayan genç mühendisler, gerçekleştirdikleri rüzgâr tüneline projesine ‘Kaygusuz’ ismini verdiler. Yapılan rüzgâr tüneli hava akışına maruz kalan katı cisimlere uygulanan hava kuvvetinin incelenmesini sağlıyor. Rüzgâr tünelleri, araba üretiminden uçak üretimine kadar sanayide çok geniş bir alanda hava akışının incelenmesinde kullanılıyor. Genç mühendislerin şehit polise gösterdikleri vefadan çok etkilendiklerini söyleyen firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yüksel, “Projeden haberimiz olduğunda biz de katkı sağlamak istedik ve projenin lojistik ihtiyacını karşıladık” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.