Hava Durumu

“ŞİMDİ TERCİH ZAMANI”

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2020 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
“ŞİMDİ TERCİH ZAMANI”

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu, Üniversite adaylarının geleceğini doğru tercihlerle şekillendirmeleri amacıyla kurulan ve uzman rehberlerin yardımlarıyla Üniversite Tercih Tırı Orhangazi Cumhuriyet Meydanına geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi YKS sınav sonuçları açıklanmasının ardından tercih yapmaları noktasında da yanlarında olarak Orhangazi Meydanına gönderdiği tercih tırı ve uzman rehber kadrosu ile üniversite adaylarına doğru tercih yapabilmeleri adına yardımcı oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “heyecanlı olan gençlere üniversite tercih noktasında “ gençler tercih zamanı” dediklerini hatırlatarak, YKS sürecinde gençlere ciddi destek verdiklerini ifade etti. Uzman rehber hocalarımızla birlikte 6-14 Ağustos tarihleri arasında 17 ilçemizde tercih noktasında gençlerimize her alanda yardımcı oluyoruz” dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Cumhuriyet meydanındaBüyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen Tercih TIR’ını ziyaret ederek oradaki hem uzman rehber hocalarla hemde sınav sonrası tercih için bekleyen heyecanlı öğrencilerle sohbet etti. Başkan Aydın, YKS süreci sonrası açıklanan sınav sonuçları ile heyecanlanan öğrencilerimizin Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından Cumhuriyet meydanına gönderdiği Tercih Tırı ve uzman rehber kadrosu ile doğru tercihler yapma noktasında kendilerine yardımcı olduklarını ifade etti. Başkan Aydın,  Gençlerimizin geleceğe doğru çok önemli bir tercih yolundan geçtiklerini belirterek doğru tercih puan kadar önemlidir. Gençlerimize inanıyoruz, güveniyoruz yaptıkları tercihler gençlerimizin geleceğini şekillendirecektir. Böyle bir hizmeti ilçemize gönderen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve ekibine teşekkür ediyorum. Tüm gençlerimizin geleceğe yönelik yaptığı bu tercihte ve hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. (Editör: Batuhan Ersek)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.