Hava Durumu

Ekrem ALFATLI: 'Yurt sorunu ve kira artış problemleri çözülmeli'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ekrem ALFATLI “YURT SORUNU” ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2021 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2021 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Ekrem ALFATLI: 'Yurt sorunu ve kira artış problemleri çözülmeli'

Alfatlı "Evlatlarının Üniversiteye yerleştiğine sevinemeyen bir kesim  oluşturmayalım “ dedi.
Uzun bir çalışma temposundan sonra, pandami döneminin zor şartlarında, imtihanlara girerek Üniversitelere yerleşme hakkı kazanmanın haklı sevincini yaşayan öğrencilerimiz ve aileleri yüz yüze eğitimin başlaması kararı ile birlikte başta yurt sorunu ve kira artış problemleri ile karşı karşıya kaldılar. Bu sorun karşısında sevinçleri kursaklarında kalan aileler büyük bir çıkmazın içine girdiler.
Kira artışlarındaki fırsatçılığa varan artışların yanında gerek kamu yurtlarının eksikliği, gerekse de özel yurtların pahalılığı karşısında tam bir panik havası yaşamaktalar. Yöneticilerimizden bu sorunu çözme konusunda hızlı hareket bekliyoruz.
Büyük Birlik Partisi olarak derhal, tüm kamu kurumlarının tesislerinin, misafirhanelerinin (en azından bu sorunlar çözülünceye kadar) yurda çevrilmesi ve ayrıca otellerin ve dairelerin kiralanmak sureti ile eğitime başlamadan bu sorunun acilen çözmesi gerekmektedir.
Bu konuda hızlı hareket edilmeli, gençlerimizin ümitsizliğe kapılmasına, ailelerin mağdur edilmesine fırsat vermeden ve de fırsatçılık yapılmasına dur denilmelidir.
   2021 -2022 Yeni Egitim ve Öğretim yılının tüm öğrencilerimize ,eğitim camiasına hayırlar getirmesini diliyorum .Gençlerimize eğitim ,öğretim ve tüm yaşamlarında başarılar diliyorum .

         Saygılarımızla,
Ekrem ALFATLI
BBP Genel Başkan Yardımcısı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.