Hava Durumu

ERBAKAN BURSA’DA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bugün Bursa’da. Genel Başkan Erbakan, Kestel’de saat 13.00’te Kestel ilçe binasının açılışı ve sandık baş müşahit eğitim toplantısına katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2021 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2021 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
ERBAKAN BURSA’DA

Engin ÖZKONUK/ÖZEL HABER

“HALKIMIZDAN TEVECCÜH GÖREN PARTİYİZ”

Genel Başkan Erbakan, saat 13.30’da da Kestel Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde basın mensupları ile bir araya gelecek. Erbakan, partililer ve basın mensupları ile gündemi değerlendirecek.  Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Murat Kolancı, “Yeniden Refah Partisi, asla ötekileştirilmeyen ve halkımız tarafından teveccüh gören bir partiyiz” dedi.

“10 BİNİN ÜZERİNDE ÜYEMİZ VAR”

Başkan Kolancı, “Her kesimden vatandaşımız, partimizi sevgi ve saygıyla kucaklıyor. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde, halk buluşmalarında vatandaşlarımızdan olumlu dönüşler alıyor. Bursa’da tüm ilçelerde teşkilatlanmış durumdayız. Şu anda on binin üzerinde üyemiz var” ifadelerini kullandı.

“SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLECEK”

Kolancı, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Kestel’deki yeni ilçe binamızın açılışını yapacak. Sonrasında gerçekleştireceği basın toplantısında gündeme dair konuları ele alacak. Mevcut ekonomik durum, pandemi gibi konularda değerlendirmelerde bulunacak ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Ardından baş müşahit eğitim toplantısına katılacak, orada sandık müşahitleri için bir sunum gerçekleştirilecek” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.