Hava Durumu

FİKİRLER OSMANGAZİ’DE YEŞERİYOR

Gerçekleştirdiği yatırım ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla Türkiye’nin öncü belediyelerinden olan Osmangazi Belediyesi, ‘Girişim 2020’ projesi ile yeni fikirlerin yeşermesine katkı sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2020 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2020 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
FİKİRLER OSMANGAZİ’DE YEŞERİYOR

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, iyi bir iş kurma fikrine sahip girişimcilerin keşfedilip desteklenmesi maksadıyla hayata geçirdiği ‘Girişim 2020’ projesinin tecrübe paylaşımı dersine katıldı. Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’in sunumuyla gerçekleşen eğitimde genç girişimcilere, liderlik ve ekip yönetiminin incelikleri anlatıldı. İnovatif iş fikirlerinin hayata geçirilmesi için iş kurmak isteyen girişimcilere destek vermeyi hedefleyen ‘Girişim 2020’ programının 1 yıl süreceğini belirten Başkan Dündar, 'Belediye olarak sosyal ve kültürel projelerimizin yanı sıra şehircilik çalışmaları yapıyoruz. Yoğun şekilde iş talepleri alıyoruz. Kurduğumuz OKİM sâyesinde iş arayan vatandaşlarla özel sektör arasında bir köprü kuruyoruz' dedi.
Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi ile sürekli işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden Dündar, 'Projemiz ile vizyon sahibi ve hedefleri olan kişileri meslek hayatına kazandırmayı hedefliyoruz. Eğitimlerin verimli geçeceğine inanıyorum. Desteklerinden dolayı da Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’e teşekkür ediyorum. İnşallah, projemizi başarıyla hayata geçirip ülkemize katkı sağlarız' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.