Hava Durumu

Furkan Kesat Gölyazı ile geri döndü

Katıldığı TV programında sesiyle milyonları büyüleyen Furkan Kesat’ın ‘Bir Ekim Sabahı’ isimli parçası müzikseverlerle buluştu. 

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2021 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2021 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Furkan Kesat Gölyazı ile geri döndü

O Ses Türkiye yarışmasındaki performansıyla gönüllerde taht kuran Furkan Kesat’ın ‘Bir Ekim Sabahı’ isimli parçasının klibi yayınlandı. Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Gölyazı mahallesinde çekilen klibin yönetmenliğini Erkan İsa yaparken, görüntü yönetmenliğini ise M. Fatih Dil üstlendi. Müzik dünyasına yeni bir soluk getirmek istediğini ifade eden genç şarkıcı, dinleyicilerinin karşısına yeni projelerle çıkacağının da bilgisini verdi.

GÖLYAZI SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR 
Müziği kendisine ait olan eserin manevi yönden çok güçlü olduğuna dikkat çeken Kesat, “Şarkım, çocukluk arkadaşımla bir ekim günü oturup muhabbet ettiğimiz sırada ortaya çıktı. Sözleri düşündükçe müziğin enerjisini hissederek besteledim. Yönetmenimiz Erkan İsa ile birlikte Bursa’mızın doğal güzelliklerinin başında gelen Gölyazı'da klibi çekmeye karar verdik. Sonbahar havasına uygun bulutlu bir gün olması çok işimize yaradı. Gölyazı halkının da yoğun ilgisiyle çok doğal ve sade görüntüler elde ettik. Yapılmak için yapılmamış, tamamen içten gelen duygularla ortaya çıkmış olması ve ilk bestem olması benim için çok özel bir hale getiriyor bu eseri. Şarkım eminim ki dinleyen bazı insanların ruhunu okşayacaktır. Klibimizin kurgusunu yapan Sevil Elele’yle sıcak bir ortamda çalışmak ise beni memnun eden detaylardan diyebilirim” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.