Hava Durumu

Gencin 'turistim' yalanını polis bozdu, 3 bin 150 TL cezadan kurtulamadı

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasına aldırış etmeden gezintiye çıkan ve kendisini durduran polis ekiplerine turist olduğunu söyleyen gencin, pasaportu olmadığı ortaya çıktı. Ekiplere zor anlar yaşatıp, gazetecilere tepki gösteren gence 3 bin 150 TL para cezası uygulanırken, telefon ile babasını arayan genç gazetecileri babasına şikayet etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2021 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2021 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Gencin 'turistim' yalanını polis bozdu, 3 bin 150 TL cezadan kurtulamadı

Olay, merkez Osmangazi İlçe Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Bekçi ve polis ekipleri, kısıtlamaya rağmen bir gencin sokakta yürüdüğü fark ederek yanına gitti. Gence izin belgesini soran ekipler, 'turistim' cevabı ile karşılaştı. Ekipler isminin Yusuf K. (32) olduğu öğrenilen gençten pasaport istedi. Yusuf K., bir süre direnirken daha sonra pasaportunun olmadığını ve çifte vatandaş olduğunu söyledi.
Babasını arayıp gazetecileri şikayet etti
Bu sırada polis ekiplerine zorluk çıkartan Yusuf K., Cep telefonu kamerasıyla polis ve bekçi ekiplerinin görüntülerini almaya çalısti. Ekipleri Yusuf K'ya engel olurken sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak suçundan 3.150 TL para cezası uyguladı. Yusuf K., Kendini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterirken, kameralarına saldırdı. Ayrıca babasını arayarak gazetecileri şikayet etti. Yusuf K. Babasına "Baba bana iftira atıyorlar ve beni gazeteye verecekler. Neden çektikleri anlamıyorum. Hemen buraya gel" dedi. Daha sonra gazetecileri tehdit eden ve mahkemeye vereceğini söyleyen Yusuf K., bölgeden uzaklaştırıldı. Yaşanan anlar, kameralar tarafından görüntülendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.