Hava Durumu

“HEDEFİMİZ KADINLARIN EKONOMİK KALKINMASIDIR”

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2020 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2020 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
“HEDEFİMİZ KADINLARIN  EKONOMİK KALKINMASIDIR”

Engin ÖZKONUK/Özel haber

Cumhuriyet Halk Partisi Kadınları Bir arada. CHP Yıldırım Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte ilçe örgütleri kadın kolları yönetimleri ve üyeleri bir araya gelerek yeni hedeflere yelken açtı.

 

CHP Yıldırım İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen etkinlikte ev sahipliğini CHP Yıldırım İlçe Kadın Kolları Başkanı Nigar Savaşkan Bölüker ve yönetiminin üstlendiği organizasyona CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, CHP Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP’li Kadın Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanları ve kadın üyeler katıldı.

 

CHP Yıldırım İlçe Kadın Kolları Başkanı Nigar Savaşkan Bölüker; “Pandemi sürecinde dünyayı kendine esir eden bir vürüs ile örgütümüzün umudu ve güzelliği örgütleyen, ‘komşusu aç yatarken tok yatan bizden değildir’ diyerek mücadeleyi bırakmayan ilçe başkanımız Nihat Yeşiltaş başta olmak üzere kadınlarımız ile sahalardan bir milimetre çekilmeden hemşerilerimizin yanında olduk. Yeni normalde yine aynı azim ve kararlılıkla kadınlarımızın sorunlarına odaklanacağız. Yıldırımlı kadınların, sessiz yığınların sesi ve nefesi olacağız.” ifadelerini kullandı.

CHP Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş, “Yıldırım İlçe Örgütümüzün gönlü güzel kadınların yapmış olduğu organizasyonda tüm ilçe örgütlerimiz ile bir araya geldik. 2020 yılı unutmak isteyeceğimiz bir yıl olarak girecek hafızalarımıza. Pandemi sürecinde edindiğimiz tecrübelerimizi unutmadan, unutturmadan hak mücadelesine hep birlikte omuz omuza devam edeceğiz. Ya hep birlikte ya hiç. CHP; kadınlara en büyük özgürlükleri getiren dünyanın ilk ve tek partisidir. Her ilçemizde o ilçemizin yerel özelliklerini düşünerek o bölgemize özel ekonomik ölçekli projeler üzerinde çalışmalarımıza hız verdik. Yakın zamanda ilçelerimiz ile ilgili projelerimizle ilgi açıklamalar yaparak Bursalılar ile paylaşacağız. Yaklaşmakta olan Kurban Bayramı ile ilgili de özel bir sosyal projemiz var. Onunda ayrıntılarını önümüzdeki günlerde paylaşacağız.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.