Hava Durumu

Hilmi Şanlı'dan Cihangir Kalkancı'ya ziyaret :"Güçlü olanın değil, haklı olanın yanındayız"

Türk Diyanet Vakıf Sen Bursa Şube Başkanı Hilmi Şanlı, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı’yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2021 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2021 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Hilmi Şanlı'dan Cihangir Kalkancı'ya ziyaret :"Güçlü olanın değil, haklı olanın yanındayız"

Şanlı, Kalkancı'dan yaklaşan toplu sözleşme süreci ile ilgili sendika şubesinin taleplerini sunarak desteklerini beklediklerini ifade etti. Ziyaret hakkında açıklama yapan Şanlı, "Güçlü olanın değil, haklı olanın yanında yer almak onurumuzdur.  Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf Senli olmak bir aşk halidir, bunu böyle bildik ve böyle yaşadık. Türk Diyanet Vakıf Sen için zafer dediğimiz şeyin üye sayıları olmadığını, yasadığımız en güzel zaferlerin; bir üyenin gönlünü kazanmak, kamu çalışanları adına bir kazanım elde etmek ve yaptığımız güzel işlerin karşılığını bir üyemizin gülen yüzünde görmek olduğunu iyi biliriz.  Bu bakımdan bazı sendikalar saymaya devam etsinler, biz kazandığımız yürekleri sayacağız. Biz Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak ahde vefa dedik. İnandığımız değerler uğruna ömrü feda eyledik. Şükürler olsun ki, kurulduğumuz günden bu yana üyelerimize ve milletimize verdiğimiz sözden bir an bile geri durmadık; ahdimizin gereği söz söylemekten ve yine sözümüzün gereği tavır almaktan bir an bile tereddüt etmedik" dedi.

 "SİVİL TOPLUM KURULUŞUNUN ÇOK DAHA ÖTESİNDEYİZ"

"Bizler için Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyan Vakıf Sen; sadece bir sivil tolum kuruluşu değil, bunun çok daha ötesidir" diyen Başkan Şanlı, "Bize onu emsalsiz kılan şey, sahip olduğu değerleri ve duruşudur. Şerefli bir ömrü; makama değil, makamı şerefli bir ömre feda edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Lâkin bu güzel vatanımızda ikilik çıkaranlar; Toplumsal hayatta vatandaşlarımızı, çalışma hayatında kamu görevlilerini bizden, bizden olmayan diye ayıranlar; Kamu düzeninin türlü menfaatler karşılığında bozulmasına göz yumanlar, Askere, polise, kurşun sıkanlar ve bunlara sessiz kalanlar da bu yaptıklarının hesabını vereceklerini bilmelidirler ki; öfkemiz ve nefretimiz onlaradır" açıklamasını yaptı.

"KAMU ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Parti olarak Kamu çalışanlarının sorunlarını yakından takip ediyoruz. 3600 ek gösterge, 4/B sözleşmelilere kadro, maaş zamları, İLİTAM gibi daha bir çok konunun yerelde kendilerinin , parlamento da çok kıymetli Milletvekillerimizin yakinen takip edeceğinden şüpheniz olmasın dedi. Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikaların çalışan , üreten ve yol gösteren olduğunu kamuoyu iyi biliyor.  Doğru bildiklerinizden taviz vermeden yürüyüşünüze devam edin" diye konuştu.

Şanlı, kabullerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cihangir Kalkancı’ya teşekkür etti ve hazırladıkları raporu takdim etti. Kalkancı da Türkiye Kamu-Sen’in kuruluşunun 29. yılını tebrik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.