Hava Durumu

İnegöl protokolünden dinamik denetim

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kontrollü normalleşme sürecinde vatandaşların rehavete kapılmaması için ‘dinamik denetim’ yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2021 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2021 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İnegöl protokolünden dinamik denetim

Kontrollü normalleşme sürecinde üçüncü haftayı geride bırakan İnegöl’de kısıtlamaların bir kısmının kaldırılması ile vak’a artışına sebebiyet vermemek için denetimler devam ediliyor. İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, esnaf ve vatandaşlara ikazda bulundu.
Alper Taban, ‘Denetimlerimiz devam ediyor. vatandaşlarımızı salgın döneminde dikkatli olmaya çağırıyoruz. Kontrollere devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın kısmen hassas olduğunu gördük. Bildiğiniz gibi bizlerin ortaya koyduğu çabayla bu süreç devam edecek. Turuncu kategoriye geçtik. Dolayısıyla her an bir yasaklama söz konusu olabilir. Bu çabaların zâyi olmaması, ekonomik anlamda, sağlık anlamında bir zâfiyet oluşmaması için herkesin birbirine karşı mesuliyeti var. Vatandaşlarımıza bunu hatırlatmak istiyorum. Emek veren insanların emeklerinin de boşa gitmemesi için herkes sorumluğunu lütfen yerine getirme gayreti içerisinde olsun. Hayatı da kontrollü bir şekilde yaşamaya devam edelim’’ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.