Hava Durumu

İşte ünlü popçunun yaralandığı o an

Bursa'da sosyal medya uygulaması uğruna sahnede yüzüne telefon fırlatılan popçu Ece Seçkin'in o zor anlarının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Baş bölgesine isabet eden telefon yüzünden boğazından ve kulağından yaralanan genç popçu, konsere ara verip telefonun isabet ettiği kulak ve boyun bölgesine pansuman yaptırmak zorunda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2022 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2022 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İşte ünlü popçunun yaralandığı o an

Kimisi en yüksek çatıya, kimisi en yüksek elektrik direğine çıkıyor, kimisi olmaz denilen hareketleri yapıp, kimileri de saç saça baş başa kavga ediyor. Hepsinin tek bir amacı var sosyal medyada fenomen olabilmek. Sosyal mecra için video çekmek isterken yaşanan facialar ise giderek büyüyen tehlikeyi gözler önüne seriyor. Neredeyse her 3 ayda bir yeni akım olarak gençlere empoze edilen birbirinden tehlikeli hareketler hem gençleri hem de çevrelerinde bulunan insanları tehdit ediyor. Son olarak gençler arasında video kaydına basılarak sahneye metrelerce mesafeden fırlatılan cep telefonlar sanatçılar için büyük bir tehlike oluşturuyor. Geçtiğimiz hafta bir sosyal medya uygulamasında başlayan akım için sahneye telefon fırlatan kişi, ünlü popçu Ece Seçkin'in boynundan yaralanmasına neden oldu. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaşananlara sitem ederken, sanatçının yaralandığı olayın ortaya yeni çıkan görüntüleri olayın vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.
Seçkin, sahnede şarkılarını seslendirip herkesi eğlendirmeye çalışırken bir anda seyirciler arasından biri telefonunu sahneye fırlattı. Şarkı bitimi telefonu yerden alan sanatçı, "Arkadaşlar telefonu neden sahneye fırlattınız?" diye sordu. Telefonun kayıtta olduğunu fark eden Seçkin, görüntü kaydedip, "Vermiyorum artık benim oldu" diyerek espri yaptı. Daha sonra telefonla selfi çeken Seçkin, sanki başına geleceklerden haberdarmış gibi "Ama bunu yapmayın tamam mı. Kafamıza, gözümüze gelebilir" uyarısını yaptıktan sonra telefonu sahibine teslim etti. Uyarı niteliğinde yaptığı konuşmadan 5 dakika sonra bir başka kişi tarafından yine sahneye fırlatılan cep telefonu sanatçının baş bölgesine isabet etti. Ani refleks gösterip yüzünü kaçıran sanatçı, boyun ve kulak bölgesine isabet eden telefon yüzünden yaralandı. Uzun süre canının acısından gözlerini açamayan sanatçı, konseri durdurmak zorunda kaldı. Çok sinirlenen Seçkin, "Sonunda istediğiniz şey oldu, mutlu musunuz? Buna değer mi ya buna değer mi? Bu kadar adam burada eğleniyoruz, sahneye telefon fırlatıp kulağımı delmenize değer mi? İki tane video için değer mi diyerek isyan etti. Konserine 5 dakika ara vermek zorunda kalan popçu, 'Sahneye telefon fırlatan arkadaş adına sizlerden özür diliyorum, kulağıma buz koydurup pansuman yaptırmam gerekiyor' diyerek sahneyi terk etti.
Ece Seçkin daha sonra aldığı darbeyle morarmış boynunu paylaşarak, "Bu kadar çok eğlendiği için sahneye telefonunu fırlatan arkadaşım mesajım sana; değer mi? Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama gerçekten berbat bir akım başlatılmış. Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz. Ama hiç kimse sizin 10 metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan hızlı değil diye düşünüyorum. Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.