Hava Durumu

“İYİ’LİK NİLÜFER’İ GENÇLEŞTİRDİ”

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2020 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2020 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
“İYİ’LİK NİLÜFER’İ GENÇLEŞTİRDİ”

Özel haber- Nagehan Çalışkan

Kongre sürecini tamamlayan İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı yönetim kademeleri oluştu.

Gençlere ve kadınlara önemli görevler verilen ilk toplantıda İlçe Başkanı Levent Öncü önemli mesajlar verdi. Geçmiş dönem İl gençlik Kolları Başkanlığı yapan Onur Özmen, Yusuf Akpınar, gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyesi Muhammed Buğra Aslanoğlu yeni yönetimin yeni suvarileri oldu. İYİ Parti Nilüfer ilçe yönetiminde oluşan Divan Heyeti’nde, Sungur Fizan, Aybike Demirkan, Emre Çakın, Mürüvvet Kaçmaz, Çiğdem Avine, Sedat Atabay, Aycan Cebeci, Bilal Toprak önceki dönemdeki görevlerine devam eden isimler oldular.

Yeniden oluşturulan Divan Heyeti’nde ise dikkat çeken isimler yeni görevlerine atandı. Teşkilat Başkanı ve Başkanvekili’ne Olcay Gülmez, Mali İşler Başkanlığı’na Talip Arslan, Ekonomi Politikaları Başkanlığı’na Cihan Hızlı, Kadın Politikaları Başkanlığı’na Hülya Arslan, Tarım Politikaları Başkanlığı’na Engin Esin, Toplumsal Politikalar Başkanlığı’na Semra Yenidünya getirildi. İlçe Yönetim Kuruluna yeni katılan isimlerin mesleklerinde başarılı isimler olması gözden kaçmadı.  Anıl Eryürekli, Barış Derin, Saime Yalder, Gün Işık, Çağlar Kebapçı, Mesut Aydemir, Av. Batuhan Sarsıcı, Hatice Sözüer, Hande Günsever Uluer İYİ Nilüfer’in A-Takımı’nda yer aldı. Merkez Sağ’ın önemli ismi iş insanı Vedat Oruç ve İhsaniyespor Kulüp Başkanı Sinan Cankurt yeni yönetimde yer alan isimler oldu.

“Özlenen Beklenen İYİ Kadrolar İktidara Yürüyecek”

İlçe Başkanı Levent Öncü; “zorlu ve zorunlu bir bekleyişten sonra geçtiğimiz günlerde İlçe Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdik. Bugün hem yeni yönetim kadrosu ile tanışmak hem de ileride gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projeler hakkında bilgi vermek, sizlerden de görüş almak için bir araya geldik. Hedeflerimiz büyük, içimizdeki gençlik aşısı ile daha güzel yerlere gelmeyi istiyoruz. Biliyorsunuz ki; Nilüfer’de İttifak Ortağımız CHP adayını destekledik. Belediye seçimlerinin üzerinden 18 ay geçti. Nilüferlilere sözümüz var. Yerelde iktidar olan CHP’li belediyenin Nilüferlilere olan hizmetleri noktasında destek veriyor, hemşehrilerimizin her ihtiyacında yanlarında oluyoruz. Türkiye tüm dünyayı esir olan bir virüs belası ile adeta baş başa bırakıldı. Hükümet ve Bakanlıklar tarafından alınan tedbir ve önlemlere hepimiz uyduk. Henüz tehlikeyi atlatamadık. Yaşadığımız tecrübeler ile strajediler ürettik. Bunları önümüzdeki günlerde Nilüferliler paylaşacağız. Amacımız özlenen, beklenen İYİ Parti Belediyeclik anlayışını ilk yerel seçimlerde ilçemize yaşatabilmek.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.