Hava Durumu

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu: “Seçimlerde birinci parti olacağız”

Özel Haber / Cemal Kırgız

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2023 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2023 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu: “Seçimlerde birinci parti olacağız”

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, On’da Son Nokta Programının konuğu oldu. Başkan Hasanoğlu, “Yerelde tek kale maç devrini bitirdik. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde de iddialıyız. Türkiye’de ve Bursa’da birinci parti İYİ Parti olacaktır” diye konuştu.

 

“SİNAN ATEŞ’İN FAİLLERİ BULUNMALI”

Meral Akşener’in Bursa ziyareti hakkında konuşan Hasanoğlu, “Sayın Akşener, Bursa’ya Sinan Ateş’in ailesine taziyede bulunmak amacıyla, tamamen insani nedenlerle geldi. Akşener sadece faillerin bulunmasını değil bu suikastın arkasındaki isimlerin de bulunmasını istiyor” dedi.

“İTTİFAK OLARAK UYUM İÇERİSİNDEYİZ”

Millet İttifakı’nın Bursa’daki diğer bileşenleri siyasi partilerin il yönetimleri ve kadrolarıyla da uyum içinde olduklarını anlatan Hasanoğlu, Havaalanının imara açılması konusunda ortaya konulan ortak iradeyi buna örnek gösterdi.


”SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ”
Başkan Hasanoğlu, “Yerelde tek kale maç devrini bitirdik. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde de iddialıyız. Türkiye’de ve Bursa’da birinci parti İYİ Parti olacaktır. Özellikle Bursa birinci bölgede kesinlikle birinci parti biziz” diye konuştu. 7’de

 Mehmet Hasanoğlu, On TV’de yayınlanan Son Nokta programının hazırlayıcısı ve sunucusu gazeteci Cemal Kırgız’ın sorularını yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.