Hava Durumu

İYİ PARTİ BURSA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2020 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2020 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İYİ PARTİ BURSA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Özel haber / Ruhi Berber

İl Başkanlığı Kongre Sürecinde tarafsızlığını kaybettiği iddialarına sert cevap veren İYİ Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akpınar görevinden istifa etti.

İYİ Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akpınar, İl Başkanlığı Kongre Sürecinde tarafsızlığını kaybettiği iddialarına sert cevap vererek görevinden istifa etti. Akpınar; “Uzun süredir üzerine düşündüğüm bir durum sonunda kendi içimde hasıl olmuştur.

Kongre süreçlerinin başından beri Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı olarak savunduğum tarafsızlık ilkesini çiğnememeye gayret gösterdim. Yönetici arkadaşlarımıza her zaman bu konuda telkinlerde bulundum ve gereken aksiyonları almaya çalıştım. Tarafsızlığımı koruyamadığım fikrine haiz partililerimiz var ise kendilerine bir kere daha buradan iyi niyetlerimi beyan etmek isterim. Nitekim İl Başkanlığı olağan kongresinin yaklaştığı bu süreçte benim görüşüm,fikirlerim ve ilkelerim gereği bulunduğum pozisyon itibari ile ‘tarafgirlik’ spekülasyonlarından uzak kalmak ve bu süreci kendi adıma en şeffaf şekilde sergileyebilmek adına 12 Ağustos 2019 tarihinden beri yürütmüş olduğum İYİ Parti Gençlik Kolları Bursa İl Başkanlığı görevimden istifa etme kararı aldığımı tüm partililerimiz ile paylaşmak isterim. Kongre sonuçları her ne olursa olsun kazananın ‘İYİ PARTİ’ olacağı inancı ile bu süreçte desteğini esirgemeyen ve ben bu yolu gençler olmadan yürümem deyip her daim arkamızda duran Genel Başkanımıza , Gençlik Politikaları Başkanımıza ,Milletvekillerimize ,İl ve İlçe başkanlarımıza ve pek tabii bu hareketin cesur evlatları olan tüm genç dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Bundan sonraki süreçte partimizin bir neferi olarak mücadeleye devam edeceğimi bildirmek isterim.” ifadelerini kullandı. İYİ Parti İl ve İlçe Teşkilatlarında görev alan yönetimden isimler ile Belediye Meclisi Üyelerinden bazı isimler Akpınar’a destek vererek, istifasını geri çekmesini istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.