Hava Durumu

Kestel Belediyesi’nde Stratejik Toplantı: AKOM’da İlçenin Geleceği Masaya Yatırıldı

Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, afet hazırlıkları ve ilçenin geleceği için stratejik kararlar almak üzere haftalık toplantısını AKOM'da yaptı. Toplantıda afet yönetimi ve sosyal projeler ele alındı, AKOM'un etkinliği değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2025 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2025 21:32
Muhabir: HANDAN EFE
Kestel Belediyesi’nde Stratejik Toplantı: AKOM’da İlçenin Geleceği Masaya Yatırıldı

Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte haftalık divan toplantısını bu kez Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) gerçekleştirdi. Toplantıda hem afetlere hazırlık çalışmaları ele alındı hem de ilçenin geleceğine yönelik stratejik kararlar masaya yatırıldı.

AKOM’un işlevselliğini yerinde gözlemlediklerini belirten Başkan Erol, “Afetlere hazırlık noktasında önemli bir adım olan AKOM’un sahadaki etkinliğini değerlendirdik. Aynı zamanda Kestel’in sosyal, ekonomik ve altyapı projelerini ilgilendiren kararlar aldık,” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından Başkan Erol, alınan kararların Kestel ilçesi için hayırlı olmasını dileyerek, afet yönetimi ve kriz anlarında AKOM’un daha aktif şekilde kullanılması adına planlamaların süreceğini vurguladı.

AKOM, özellikle deprem, sel ve diğer doğal afetlere müdahale konusunda ilçe genelinde kritik bir rol üstlenirken, bu tür toplantıların merkezde yapılması, kurumun stratejik önemini bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.