Hava Durumu

‘PARTİMİZ MİLLİ GÖRÜŞÜN ASLIDIR’

On TV ekranlarında yayınlanan ve Gazeteci Orhan Efe’nin sunduğu Türkiye Gündemi programına İl Başkanı Kolancı konuk oldu. Başkan Kolancı Programda, “Yeniden Refah Partisi Milli görüşün aslıdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2021 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2021 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
‘PARTİMİZ MİLLİ GÖRÜŞÜN ASLIDIR’

ÖZEL HABER / RAVŞAN ALİOĞLI

“ŞEREFLİ MİLLETİZ”

Başkan Kolancı, Yeniden Refah Partisi’nin ötekileştirmeden, birleştirici bir anlayışla siyaset yaptığını dile getirirken, “Biz tarihin en şerefli milletiyiz. Bu, Erbakan hocamızın sözüydü. İnsanları ayrıştırmanın, ötekileştirmenin hiçbir yararını göremezsiniz. Birleşmekte, bir olmakta, kuvvetli olmakta fayda vardır. Siyaset bazen sert üslupla devam eder, bazen hamaset yapılır” dedi.

“ÇİZGİMİZDEN KAYMALAR OLMUŞTUR”

Başkan Murat Kolancı, “Yeniden Refah Partisi milli görüşün aslıdır. Milli görüş sıradan bir kelime değildir. İçerisinde çok etnik cümleleri, önemli kriterleri içeren bir noktadır. Erbakan hocamızın vefatından sonraki süreçte maalesef milli görüş çizgisinden kaymalar olduğunu gördük. Ben o süreçte Saadet Partisi’nde il yöneticisiydim” ifadelerini kullandı.

“SEÇİMLERE TEK BAŞIMIZA GİRMEK İSTİYORUZ”

Kolancı, “Esnaf ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz zaman bazıları Millet İttifakı ile beraber olmayın derken bazıları da Cumhur İttifakı ile beraber olmayın diyor. Şu anda iki ayrı kutup var ve bu kutupların arasında müthiş filizlenmiş bir Yeniden Refah Partisi olgusu var şu anda. Biz önümüzdeki seçimlere mümkünse tek başımıza girmek istiyoruz.”

“HER YAPTIĞIMIZ İŞİ ÖNEMSİYORUZ”

Kolancı, “Bursa’da 17 ilçemizin tamamında teşkilatlanmış durumdayız. 18 bin üyemiz var. Halkımızın teveccühü bu noktada çok iyi. Bu hafta sonu bin 17 sandık başkanımızın eğitim toplantısı vardı. Biz bu anlamda mecliste grubu bulunan partilerin yapamadığı bir şey yaptık. Biz her yaptığımız işi önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.