Hava Durumu

SADİ ETKESER İLKOKULU’NUN MİNİKLERİ HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2020 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2020 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
SADİ ETKESER İLKOKULU’NUN MİNİKLERİ HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Elif Kuş BEŞİK/ÖZEL

Sadi Etkeser İlkokulu’nun minik öğrencileri huzurevi sakinlerini sevindirdi. Minik öğrenciler, önceki gün Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi'ne ziyarette bulundular.

Amacı, topluma faydalı bir nesil yetiştirmek için bireylere iyilik yapmanın önemi hakkında bilgiler verip onları iyiliğe teşvik etmek ve saygılı, sorumluluk sahibi, bilinçli nesiller yetiştirmek olan Sadi Etkeser İlkokulu'nun da ortaklarından olduğu “1 İyilik Yap İyilik Bul” e-twinning projesi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sadi Etkeser İlkokulu 4-M sınıfı öğrencileri, Şubat ayı etkinliği kapsamında,'Yaşlılara İyilik' hedefiyle Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi'ne ziyarette bulundular. Çocuklar, kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri ve takvimleri huzurevinde kalan yaşlılara verdiler. Okul Proje Yürütücüsü Müdür Yardımcısı F.Tuğçe Kansu, proje ile ilgili çalışmaların Haziran ayına kadar süreceğini belirtti. 4-M sınıf öğretmeni Z.Özgür Çetin ve öğrencileri , flüt korosu eşliğinde çeşitli marşlar söyleyerek huzurevi ziyaretini tamamladılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.