Hava Durumu

Siyasette Karadeniz rüzgarı 

Siyaset arenasında hizmet vermek istediklerini dile getiren Bursa Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Şeref Kul, “Karadenizlilerin adaletini tüm dünyaya göstereceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2021 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2021 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Siyasette Karadeniz rüzgarı 

Bursa Genç Karadenizliler Derneği siyasete girmeye hazırlanıyor. Derneğin, adından sıkça söz ettiren başarılı başkanı Şeref Kul, açıklamasına Hüseyin Nihal Atsız’ın   “Büyük ülküleri, millî davaları gündelik ve aşağılık siyaset oyunlarına karıştıranların kanaatı hürmete lâyık değildir”  sözleriyle başladı ve şu cümleleri kurdu: “Biz bu toprakların çocuklarıyız; büyüklerini şavaşlarda idealleri ve inançları uğruna gerektiğinde cephede, gerektiğinde ise sokaklarda kaybetmiş insanlarız!  Bu topraklar için ne gerekiyorsa her daim yapmaya hazır bekleyen, onuru namusu ve gururu için yaşayan, kimsenin hakkını yemeden ve üzerine basmadan bu günlere kadar gelmiş insanlarız. Artık derdini anlatmayan vekillerin yerine, siyasi arenada daha çok genç zihnin milli duyguları, inançları ve vicdanı ile bu yola girmeleri gerektiğine inanıyoruz. Biz de yıllardan beridir doğduğumuz, büyüdüğümüz Bursa’mızda, girmediğimiz sokağın kalmadığı bu şehirde artık siyasi olarak hizmet edip sesimizi yüce Türk meclisinde duyurmak ve hem ülkemize hem de şehrimize faydalı olabilmek istiyoruz.”

HER ŞEY HALK İÇİN
Türk siyasetine yeni soluk getireceklerinin altını çizen Kul, “Bu yolda tüm kardeşlerimiz de bizimle aynı düşüncede, hep birlikte bir karar alacağız . Şu an görüştüğümüz partilerle yakın bir zamanda bu konuyu aktif hale getirip çalışmalarımıza başlayacağız. Hedefimiz Meclis’te olmak ve herkese Karadenizlilerin adaletini göstermek” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.