Hava Durumu

Taksicilere denetim

Mustafakemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Vahit Girgin, korona virüs tedbirleri kapsamında durak ve dolmuş taksileri ziyaret ederek denetimlerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2021 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2021 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Taksicilere denetim

Taksilerde titizlikle alınan tedbirlerden memnun olduğunu dile getiren Oda Başkanı Vahit Girgin, güvenli ve sağlıklı bir seyahat için maske, mesafe ve temizlik kurallarına riâyet edilmesi gerektiğine dikkat çekti. İlçede hizmet veren taksicilerle fikir alış verişinde bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Vahit Girgin, alınan tedbirlerin titizlikle uygulandığını kaydetti.
Girgin, “Hem maske, hem sosyal mesafe, hem de araçlarda dezenfektan bulunup bulunmadığını kontrol ederek, meslektaşlarımızla bilgi alış verişinde bulunduk. Şu ana kadar yaptığımız ziyaretlerde bir meseleleyle karşılaşmadık. Gayet düzgün. Yolcular da maske takarak, mesafe kuralına uyuyor. Araçlarda her türlü temizlik maddesi bulunuyor. Güvenli ve sağlıklı bir seyahat için maske, mesafe ve temizlik kurallarına hep birlikte riâyet etmeliyiz. Bu nedenle hem halkımıza hem de sürücülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.