Hava Durumu

Taşıyıcılar Kooperatifi bünyesindeki Orhangazi Lojistik’te gurur günü

S.S.61 No’lu Orhangazi Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi bünyesinde faaliyet gösteren Orhangazi Lojistik A.Ş Depo-Antrepo faaliyetleri için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan antrepo ruhsatı alındı. Uzun emek ve çalışma sonrası ruhsat, Kooperatif Başkanı Beytullah Güneş tarafından T.C. Ticaret Bakanlığı Gemlik Gümrük Müdürü Mehmet Çiçek'ten teslim alındı. Ruhsatın alınması sonrası bir açıklama yapan Kooperatif Başkanı Beytullah Güneş, bu sürece elbette kolay gelmediklerini ifade ederek başta kendilerine güvenen kooperatif ortakları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak; “Kooperatifimize, ortaklarımıza, Orhangazi'mize, bölgemize ve sektöre hayırlı olsun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2021 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2021 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Taşıyıcılar Kooperatifi bünyesindeki Orhangazi Lojistik’te gurur günü

“BÖLGEDE ÖRNEK HALİNE GELDİK”

Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yaptığı çalışmaları ve bünyesinde oluşturdukları Orhangazi Lojistik ile depo-antrepo faaliyetleri ile de bölgede örnek gösterilir hale geldiklerini dile getiren Başkan Güneş, Orhangazi için durmadan üretip katma değer sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

 

Başkan Güneş; “Bizler ortaklarımızdan aldığımız güçle bu eseri meydana getirerek sadece kooperatifimize değil hem Orhangazi’ye hem bölgemize önemli bir tesis kazandırdık. Amacımız kooperatifçilik şuuru ile başta ortaklarımızın ve buradan katma değer anlamında kazanç sağlayacak her türlü sisteme destek olacak bu yatırımları doğru bir şekilde faaliyetini sürdürmek ve onlarca ortağı olan bir kooperatifin ekonomik ve istihdam anlamında ki büyümesini sağlamaktır. Kooperatif yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımız bizleri sürekli ileriye götürmek anlamında devam ediyor ve edecektir. Özellikle büyük uğraşlar sonucunda kurduğumuz antrepo tesislerini kooperatif adına bölgede marka haline getirecek olmamız ile birlikte bizleri daha da ileriye götüreceğini ve özellikle ilçemize güçlü bir katma değer sunmaya devam edeceğini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.