Hava Durumu

TSYD Bursa Şubesi’nde Ekmekçi’den hizmet sözü

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, yeni dönem için adaylığını açıkladı. Ekmekçi, yeni projelerle üyelere daha fazla hizmet oluşturacaklarını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2021 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2021 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
TSYD Bursa Şubesi’nde Ekmekçi’den hizmet sözü

Yeni tip koronavirüs nedeniyle ertelenen olağan genel kurullar, uygun görülen illerde yapılmaya başlandı. Birçok sivil toplum örgütü de seçimlerini gerçekleştiriyor. Ülkenin spor alanındaki öncü meslek örgütlerinden Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) de yeni başkanlarını arıyor.

2018 yılında üyelerinin oybirliğiyle TSYD Bursa Şube başkanlığı görevine seçilen Mehmet Ali Ekmekçi, yeniden adaylığını açıkladı. Pandemi sebebiyle üyelerle fazla buluşma imkanı bulamadıklarını kaydeden Ekmekçi, başkanlığa yeniden gelmesi halinde bu konuya daha fazla ağırlık vereceklerini iletti.

Adaylık sürecinde meslektaşlarının yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyleyen TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, “ Yeni dönemde de kaldığımız yerden, emin adımlarla, vefakar, ilkeli, meslek etiğini ön planda tutan anlayışımızla kendilerinden aldığımız güçle tazelediğimiz güven ve sorumluluğumuzun bizlere yüklediği heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Söyleyecek çok sözümüz birlikte hayata geçireceğimiz çok projemiz var. TSYD Bursa Şubesi’nin geçmişten gelen gücünü artırmak, çıtasını daha da yukarı çekmek en büyük hedefimiz” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.