Hava Durumu

Türkiye Düşünce Kulübü’nde kongre heyecanı

Türkiye Düşünce Kulübü Başkanı Ercan Yakut ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize Türkiye Düşünce Kulübü’nün kongresine davet ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2021 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2021 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Türkiye Düşünce Kulübü’nde kongre heyecanı

Özel Haber / Ravşan Alioğlu

Türkiye Düşünce Kulübü’nün 18 Aralık’ta yapılacak 5. Olağan Kongresi öncesinde gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Ercan Yakut ve yönetim kurulu üyeleri, Yeni Marmara Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Efe ile bir araya geldi. Başkan Ercan Yakut gerçekleştirilecek kongre ve Türkiye Düşünce Kulübü’nün çalışmaları hakkında konuştu.

Türkiye Düşünce Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Okumuş Türkiye Düşünce Kulübü’ün gerçekleştirmek 2022 yılı için hedeflediği konulardan bahsederken “Biz bundan sonraki süreçte yıllık iki ulusal ve iki uluslararası konu belirleyip o konularla ilgili proje, eğitim, konferans, araştırma, çalışmalar yapacağız ve yılsonunda da bu konularla ilgili kitapçıklarımızı çıkartacağız. 2022 yılı için üzerine çalışmayı düşündüğümüz konulardan birisi Türkiye’deki siyasal ittifaklar konusu olacak. Bunun yanında yapılan planlama hataları ve hayatımıza adapte etmemiz gereken planlama konusunu ele alacağız. Uluslararası konularımız ise uluslararası göç, mülteciler ve bununla birlikte yeni nesil finans sistemi olacak. Şu anda devam ettiğimiz STK 4.0 adlı bir projemiz var. Burada da gençlere ve sivil toplum çalışanlarına yönelik proje hazırlama, kaynak geliştirme, dijital dönüşüm, sosyal girişimcilik gibi birçok konuda eğitimler veriyoruz. Bu projeyi derneklerin kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi kaynaklarını geliştirebilen, proje hazırlayabilen dernekler olmasını amaçlayarak hazırladık. Her yıl farklı projelerle devam etmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki üç yıllık süreçte uluslararası platformlarda boy göstermek için birtakım çalışmalarımız olacak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.